top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Betaald parkeren in de wijk

De gemeente heeft een brief gestuurd over betaald parkeren in de wijk. De brief is hieronder te zien.
Afdeling Stadsontwikkeling RO&U

Aan de bewoners/ondernemers van Bataviastraat I a

9715KH Groningen

Datum 27-08 -2020

lnformatie: Dony Duifhuis Tel. 14 050


0nderwerp Parkeren Indische buurt en Professorenbuurt-Noord


Geachte lezer,


In onze vorige brief van april dit jaar hebben we u geschreven dat het parkeerplan voor de Indische buurt en Professorenbuurt-Noord ter inzage lag. Hierop zijn wederom veel reacties binnengekomen. Hieruit blijkt maar weer dat het onderwerp parkeren enorm leeft in de buurt!


Met alle reacties op zak geven wij het advies aan het college van Burgemeester en Wethouders om betaald parkeren in te voeren conform het parkeerplan. Dit is dus de Indische buurt tot en met de Molukkenstraat en de Professorenbuurt-Noord. Dit voorstel is tot stand gekomen op basis van alle gesprekken in de buurt en reacties die we kregen op het parkeerplan. Daarvoor danken we u.


We hebben gemeld dat we er naar streven om - als het college van B&W inderdaad instemt - betaald parkeren in september dit jaar in te voeren. Door overweldigende drukte gaat dit helaas niet lukken. Het college neemt volgende maand het definitieve besluit.


Hopend u voor nu voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u het parkeerplan en het reactie rapport nog eens na willen lezen, kijk dan op gemeente.groningen.nl/parkeren

onder het , kopje Parkeermaatregelen stad Groningen.


Met vriendelijke groet,

burgemeester en wethouders van Groningen,
Comments


bottom of page