top of page
  • Foto van schrijverRedactie

De Wijkstemdag is terug, dien je plan voor 24 september in!Het plan moet uiterlijk voor 24 september 2022 worden ingediend.


Samen met bewoners bouwen we aan Mooie Wijken.

Een wijk waar je je veilig voelt, waar je jezelf kunt zijn en waar jij je talenten kunt ontdekken en gebruiken. Jij weet het beste wat er nodig is om de wijk nog mooier te maken. Daarom organiseren wij dit jaar weer een Wijkstemdag in De Hoogte en de Korrewegwijk.

Heb jij een goed idee voor de Korrewegwijk of De Hoogte? Of heb je met je buren een goed idee voor jouw straat of buurt? Laat het ons weten en wie weet kan jouw idee werkelijkheid worden! Je kunt een idee inleveren voor De Hoogte of voor de Korrewegwijk, dit hangt er vanaf in welke wijk je woont.

Dit jaar hebben Het Floreshuis, WOK, Het Pand, GoeieBuurt, BSV De Hoogte en gemeente Groningen de handen ineengeslagen om een groot succes te maken van de Mooie Wijkenstemdag 2022! Ga naar www.mooiewijken.nl/wsd voor meer informatie. Of bekijk het filmpje hieronder!


Eerder werd de Wijkstemdag georganiseerd door WIJ-Korrewegwijk, WOK en GoeieBuurt in samenwerking met de gemeente Groningen. Het leverde veel leuke uitgevoerde projecten op zoals de vernieuwing van speeltuin DIB, Korreweg schoon… dat doen wij gewoon, het Speelfestijn Diephuisstraat, Korreweg Klassiek en nog vele andere projecten.

Comentarios


bottom of page