top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Jart Hoekstra, nieuwe buurtconciërge Korrewegwijk, De Hoogte, Indische Buurt

Geboren en getogen Groninger Jart Hoekstra is de nieuwe buurtconciërge van de Korrewegwijk, De Hoogte en de Indische buurt. Jart is 35 jaar, en trotse vader van zoon Merijn van 2 jaar.


“Voorheen werkte ik als leidinggevende op misschien wel het drukste stukje van Groningen”, vertelt Jart. “Namelijk de fietsenstalling van het station, waar we fietsen repareerden, mensen hun fietsen konden stallen en wij de OV-fietsen in beheer en onderhoud hadden. Het is een bijzondere tijd om te starten met een nieuwe baan, maar ook een moment met kansen om iets te betekenen voor de mensen. Ik heb voor deze baan gekozen omdat ik denk dat ik een steentje bij kan dragen in het verbeteren van de wijken en het welzijn van de bewoners. Graag doe ik iets positiefs voor de samenleving en dit is een fantastische kans om dit als mijn werk te mogen doen.


Mocht je hulp nodig hebben of hulp willen aanbieden? Bel of app me via +31 6 1123 9007 of stuur een mailtje.”


コメント


bottom of page