top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Kans maken op een diner voor twee personen?

Denk dan mee over een naam voor de nieuwbouw aan de Antillenstraat in Groningen. We zijn op zoek naar een inspirerende en prikkelende naam, passend bij de vormgeving en uitstraling van het gebouw in de omgeving.

De bouw is inmiddels alweer een tijd aan de gang. Lefier realiseert op de hoek Antillenstraat/Korreweg 136 energiezuinige twee- en driekamer huurappartementen. De verwachting is dat de nieuwe appartementen begin 2023 klaar zijn. Dan staat in de Korrewegwijk een opvallend gebouw dat van ver zichtbaar is bij binnenkomst van de stad vanuit de Noordoostzijde. En zo'n kenmerkend gebouw verdient een passende naam.

Bedenk een passende naam

We geven de Groningers graag de ruimte om zelf een naam te bedenken en nodigen u daarom graag uit om met een passende naam te komen!

Prijs

Uiteraard belonen we degene die de winnende naam verzint. Op de eerste plaats de eeuwige roem dat de naam op het gebouw komt te staan. Daarnaast wordt de bedenker van de meest originele en passende naam beloond met een diner voor twee personen in Groningen.

Weet u een passende naam voor het nieuwe gebouw?

Mail uw suggestie(s) vóór 20 januari 2022 naar communicatie@lefier.nl, met als onderwerp “naam nieuwbouw Antillenstraat”. Vermeld daarbij uw naam, adres en telefoonnummer en geef een korte toelichting op de naam.

We zijn benieuwd welke naam er vanaf 2023 op het prachtige pand prijkt!Comments


bottom of page