top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Leutje Festival zoekt vrijwilligers

Op 5 mei wordt voor de 15de keer op het Bernouilliplein het Leutje Festival gehouden. Om dit lustrum te vieren, is de opzet van het programma uitgebreid met meer activiteiten voor kinderen dan voorgaande jaren. Verder is er uiteraard ook weer een vrijmarkt voor de jongsten uit de buurt, een swingend muziekpodium, circus en lekkere hapjes en drankjes. Daarnaast is er aandacht voor het feit dat we op deze Bevrijdingsdag al 75 jaar in vrijheid kunnen leven. Maar, om alle mooie plannen door te laten gaan hebben we nog vrijwilligers nodig!

Allereerst zoeken we iemand die de vrijmarkt wil organiseren. Wat dit precies inhoudt, leggen we graag uit maar zeker is dat het een leuke en dankbare klus is! Verder zoeken we vrijwilligers die willen helpen bij opbouw en afbouw van het festival. Bij workshops, coördinatie, toezicht, stukje schoonmaak zodat het terrein gezellig blijft en verschillende andere taken.

Wat wij bieden? Een leuke ontspannen dag met lunch, eventueel avondeten en mooie optredens.

Wil je helpen om het festival weer tot een succes te maken, meld je dan aan via een mailtje naar stichtingleutjefestival@gmail.com. De organisatie neemt contact met je op om te bespreken welk deel van de dag je beschikbaar wilt zijn en wat je gaat doen. Voorkeuren kan je ook in je mail kenbaar maken.

Het Leutje Festival begint om 10.00 uur met de vrijmarkt (opbouw begint eerder!) en is om 19.00 uur afgelopen. Uiteraard is de toegang en deelname aan de activiteiten weer gratis!


Comments


bottom of page