top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Live editie Open Podium Floreshuis

Na twee eerdere virtuele edities van het Open Podium Floreshuis, zal op 18 september een live-editie (!) van het open podium in het Floreshuis worden gehouden. Tussen 20:00 en 21:45 zullen verschillende muzikanten uit de Korrewegwijk en stad het podium weer betreden. Het belooft een afwisselend en laagdrempelig programma te worden, waar naast het genieten van muziek ook ruimte is voor het nuttigen van een drankje en het contact te leggen met cultuurliefhebbende mede-Groningers. Om de kosten van het Open Podium (gedeeltelijk) te dekken wordt er gevraagd om een kleine entreeprijs van zes euro. Deze entreekaartjes kunnen worden gekocht bij de kassa van het Floreshuis (open vanaf 4 september; 09:00-17:00) of door een mail te sturen naar beheer@floreshuis.nl.

Pablo Hellmund, een singer-songwriter, zal de openingsvoorstelling verzorgen. De muzikant speelt emotioneel geladen liedjes met zijn stem en akoestische gitaar. Tijdens de tweede act betreedt de 13-jarige Iris van Lienden het podium. Ze zal twee popsongs ten gehore brengen. Nibiru, een muzikaal duo bestaande uit Sanam Tahmasebi en Jelte Fossen, treedt als derde act op. Het duo, begeleid door een verscheidenheid aan instrumenten, maakt boeiende liedjes die elementen uit het Oosten en het Westen combineren.

Op zoek naar een muzikaal, cultureel en gezellig avondje uit? We kijken ernaar uit om jullie 18 september te mogen ontvangen!


コメント


bottom of page