top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Nieuwe cultuurcoach Korrewegwijk en De Hoogte

Maarten van Norren is de nieuwe cultuurcoach van de Korrewegwijk en De Hoogte. Hieronder stelt Maarten zich voor: "In mijn privé- en professionele leven ben ik al heel lang bezig met kunst en cultuur. Ik heb onder andere een eigen stichting gehad voor talentontwikkeling voor jongeren op het gebied van schrijven, genaamd StoryAwards. Ook heb ik me vier jaar lang beziggehouden met stand-up comedy waardoor ik het proces van kunst maken ook leerde begrijpen.


Als cultuurcoach van de Korrewegwijk en De Hoogte wil ik mensen en organisaties bij elkaar brengen zodat zoveel mogelijk wijkbewoners het plezier kunnen ervaren van het actief bezig zijn met kunst en cultuur. Wijkbewoners verleiden om nieuwe stappen te zetten die ze nog niet kenden zodat ze iets nieuws ervaren. En natuurlijk de vele talenten die we in de wijk hebben een podium geven. Ik wil graag aansluiten bij alle bewonersinitiatieven en via kunst en cultuur verbindingen leggen. Heb je ideeën, plannen, vragen, wil je meedenken, mail me gerust. Dan gaan we aan de slag!"


Comments


bottom of page