top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Onderzoek naar mantelzorgers door Steunpunt Mantelzorg en de Gemeente GroningenBen je mantelzorger? Doe dan mee aan ons onderzoek


Zorg je langdurig voor iemand uit je naaste omgeving? Dan ben je mantelzorger. Dit is zorg die je geeft vanuit een persoonlijke relatie aan iemand met een ziekte, beperking, verslaving of psychische problemen, gedurende ten minste drie maanden en acht uur per week.


De gemeente Groningen en het Steunpunt Mantelzorg vinden het belangrijk dat je op een prettige manier de zorg kunt (blijven) verlenen en dat je ondersteuning krijgt op het moment dat je dat nodig hebt. We willen daarom ons huidige aanbod verder verbeteren en meer laten aansluiten bij jouw behoefte als mantelzorger. We doen daarom een onderzoek , omdat we graag van je willen weten waar je behoefte aan hebt op het gebied van respijtzorg (een tijdelijke adempauze) en je woonsituatie. Het onderzoek is in de vorm van een online vragenlijst. Je vindt de vragenlijst op de website van Humanitas.


We waarderen het enorm als je meedoet aan het onderzoek. Daarom verloten we tien verrassingspakketten onder de deelnemers.


Comments


bottom of page