top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Open Dag De Opstap op 28 decemberOPEN DAG IN LOGEERHUIS DE OPSTAP OP 28 DECEMBER 10.00-14.00 UUR


Op donderdag 28 december houdt het logeerhuis De Opstap van 10.00 – 14.00 uur een open dag in het huis aan de Molukkenstraat 202 in Groningen. Iedereen die nieuwsgierig is naar het werk van De Opstap is van harte welkom.


De Opstap is een logeerhuis voor inwoners van Groningen die na een ziekenhuisopname nog verder moeten herstellen terwijl dat thuis niet kan. Of voor mensen die normaliter gebruik maken van mantelzorg maar even geen beroep op een mantelzorger kunnen doen. Zij kunnen in het logeerhuis terecht, voor maximaal 3 weken en 10 euro per nacht.

De Opstap is een non-profit organisatie en beschikt over een goed ingewerkt team van vrijwilligers die voor de gasten zorgen en de huishouding draaiende houden. Dit vrijwilligers team heeft momenteel versterking nodig. Voor mensen die op zoek zijn naar leuk en zinvol vrijwilligers werk is de open dag daarom een mooie gelegenheid om in een informele sfeer meer over de mogelijkheden van De Opstap te weten te komen.


De Opstap is een fijn logeerhuis waar gasten graag verblijven. Zou u wel eens een kijkje achter de schermen willen nemen en het huis willen bezichtigen? Kom dan gezellig langs op 28 december! Vooraf aanmelden is niet nodig


Meer informatie: www.deopstap050.nl

Of neem contact op met vrijwilliger coördinator Aliya Yildiz a.yildiz@humanitas.nlComments


bottom of page