top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Politiebureau Korreweg definitief dicht

Sinds maandag 3 juni is het nieuwe politiebureau aan de Eenrumermaar 2 officieel in gebruik. Op woensdag 5 juni vond de officiële opening plaats door onze burgemeester. 


Digitale ontwikkeling

Het nieuwe bureau heeft digitale ontwikkeling als centraal thema. Er wordt ingezet op digitaal buurtonderzoek, er is een digitaal spreekuur en een digitale intakebalie waar je aangifte kunt doen. Het bureau heeft parkeergelegenheid en is goed bereikbaar per fiets of openbaar vervoer (de bushalte Eenrumermaar is vlakbij). 


Verhuizing en bereikbaarheid

De opening van het nieuwe bureau, nabij Kardinge, betekent dat er afscheid is genomen van het bureau aan de Korreweg. Dit gebouw blijft voorlopig in gebruik. De verhuizing heeft geen gevolgen voor de hoeveelheid politiemensen op straat of voor de aanwezigheid van onze wijkagenten. Zij blijven in de buurt actief. De wijkagenten van de Korrewegwijk zijn Jorrit de Jong en Jolanda Blokstra. Voor De Hoogte is dat Priscilla Eekhof


Aangifte doen

Wist je dat je in veel gevallen heel eenvoudig vanuit huis digitaal aangifte kunt doen? Hier lees je daar meer over. Een aangifte inplannen kan bij de collega’s van ons servicecentrum via 0900-8844. Zij staan ook 24/7 klaar voor andere vragen en meldingen die geen spoed hebben. In geval van nood, gevaar of heterdaad bel je altijd 112! 

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van het basisteam? Volg hen dan via Facebook en Instagram (Politie Groningen-Noord)

Comments


bottom of page