top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Renovatie hoofdriool Singelweg

In opdracht van de gemeente Groningen wordt in de weken 38 en 39 een gedeelte van het hoofdriool aan de Singelweg en Van Kerckhoffstraat in Groningen gerenoveerd . In een gedeelte van het hoofdriool wordt een nieuw kunststof binnenvoering (kousmethode) aangelegd. Dit door middel van warm water. Dit is een continu proces dat 24 uur per dag wordt uitgevoerd.

Van donderdag 12-09-2019 07h00 t/m maandag 30-09-2019 19h00 zijn wordt er gewerkt op de kruising Singelweg / Van Kerckhoffstraat aan het werk. In deze periode is dit wegvak afgesloten voor al het verkeer en is de Oosterhamrikkade vanuit de Singelweg niet bereikbaar. Rondom ons werkvak is in week 38/39 een styreengeur te ruiken. Styreen is één van de bestanddelen van de hars in de kous. Deze stof is te ruiken bij zeer lage concentraties, maar is onder deze omstandigheden, niet schadelijk voor de gezondheid. De omgeving is door middel van een informatiebrief op de hoogte gesteld over de uitvoering van deze werkzaamheden.

Indien er klachten en/of meldingen vanuit deze buurt worden gemeld die betrekking hebben op onze werkzaamheden, kunnen deze direct aan ons worden doorgegeven, zodat wij deze klachten en/of meldingen ook in behandeling kunnen nemen. Uitvoerder van onze werkzaamheden is Peter van ‘t Riet, bereikbaar op telefoonnummer 06-51487142. Algemene informatie over onze werkzaamheden is ook te vinden op onze projectwebsite www.aarsleff-bv.nl.


Comments


bottom of page