top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Stem nu op de nieuwe kinderburgemeester

Vanaf vandaag, vrijdag 30 juni, kunnen alle inwoners van onze gemeente stemmen op Evelien, Ise, Jasmijn, Jorn of Maartje. Zij zijn allemaal in de race om vanaf september de nieuwe (loco-) kinderburgemeester van Groningen te worden. In dit filmpje stellen de vijf kandidaten zich voor. Stemmen kan tot en met donderdag 13 juli via onze website. Hier staat ook meer informatie over de kandidaten en wat zij belangrijk vinden.


Evelien komt uit de Korrewegwijk en schreef de volgende tekst:


Ik ben Evelien en ik wil graag kinderburgemeester worden. Mijn slogan is

‘stem op Evelien, dan worden alle kinderen gezien’. Daarmee wil ik

uitdragen dat alle kinderen de mogelijkheid moeten hebben om dingen te

doen waar ze plezier in hebben. Ik ben woonachtig in de Korrewegwijk en

omdat ik de enige kandidaat ben uit deze wijk, wil ik aan jullie vragen

om mij in de spotlight te zetten op jullie website en socials, zodat

zoveel mogelijk Groningers op mij gaan stemmen.Comments


bottom of page