top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Welkom bij de Wijk Wandelingen op 23 en 25 novemberBen jij nieuw in de wijk? Of wil je de wijk beter leren kennen? Meld je dan aan voor de Welkom in de Wijk Wandeling! Elke 6 weken lopen we een Noord- en Zuidroute langs al het leuks dat de wijk te bieden heeft. Aansluitend krijg je een lunch of borrel aangeboden. Een wandeling gaat door vanaf 4 deelnemers. Bij onvoldoende aanmeldingen krijg je van tevoren telefonisch bericht van ons. De eerstvolgende wandelingen staan op 23 en 25 november op het programma, check voor de rest van de data het aanmeldformulier.

Route Noord start bij BSV De Hoogte aan de Borgwal 88 en eindigt bij Het Floreshuis, Floresplein 19. Route Noord gaat o.a. langs Sportcentrum Noord, De Frietboer en het Molukkenplantsoen. We lopen deze route op: Woe 23 nov 15:00-17:00, aansluitend borrel

Route Zuid start bij Het Groenhuis (Madoerastraat 20) en gaat via leuke straatjes langs o.a. Het Pand/D.I.B, CCG en de Geheime Tuin. De route eindigt bij Edanz. We lopen deze route op: Vrijdag 25 nov 10:00-12:30, aansluitend lunch Wil jij ook eens op een leuke manier kennismaken met de wijk? Geef je dan op! Aanmelden kan tot twee dagen van tevoren via dit formulier.

Comments


bottom of page