top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Woensdag 10 mei houdt het Wijkoverleg korrewegwijk een bewonersbijeenkomstHet Wijkoverleg Korrewegwijk afgekort WOK, houdt op woensdagavond 10 mei een bewonersbijeenkomst in het Floreshuis.

Het WOK licht zijn werkzaamheden toe en geeft een overzicht over hoe ze de subsidie van de Gemeente besteden. En we horen graag wat U vindt van het wonen in de Korrewegwijk.


De gemeente gaat ervan uit dat het WOK de bewoners van de wijk vertegenwoordigt en verstrekt ieder jaar een beperkte subsidie. Het WOK besteedt de subsidie aan het ondersteunen van activiteiten van bewoners van straten, buurten en de wijk. Van tijd tot tijd vraagt de gemeente het Wijkoverleg om mee te praten over te ontwikkelen van beleid. Zo praten ze bijvoorbeeld mee over parkeerplannen in de wijk en over de ontwikkelingen rond de Gerrit Krolbrug.

Het Wijkoverleg houdt zich met verschillende activiteiten bezig, zoals de organisatie van de Wijkstemdag. Ook geeft het een vernieuwde versie van wijkkrant ‘de Korrespondent’ uit. De laatste edities daarvan vindt u ook op deze website. Communicatie gaat naast de Korrespondent ook via onze website www.korrewegwijk.nl

Het Wijkoverleg Korrewegwijk (WOK) behartigt de belangen van de bewoners van de wijk. Zij doet dat in de juridische vorm van een stichting. De stichting heeft een bestuur, op het moment bestaande uit vijf leden. Het bestuur wil graag het aantal leden uitbreiden. Jaarlijks zijn er ca. acht bestuursvergaderingen.


De zaal in het Florishuis is om 17.30 uur open en de bijeenkomst is van 18.00 tot 20.00 uur. Broodjes en soep zijn geregeld. Ook houden de wijkdichter en de wijkagent een presentatie.

Comments


bottom of page