top of page
  • Foto van schrijverRedactie

8 mei We gaan voor groen, tegel eruit en groen erin.
We gaan voor Groen!

Onlangs hebben De Groene Korrewegwijk, het GroenHuis en Grunneger Power de krachten gebundeld. Samen zetten we ons in voor meer groen in de wijk en meer energiebesparing met behulp van onze eigen wijk energiecoaches. Ook gaan we aan de slag om de wensen en ideeën uit de wijk samen te brengen en om te zetten in groene acties. We hebben meteen een leuke actie in petto!


Tegel eruit, plant erin

De verstening van tuinen heeft nare gevolgen: het wordt warmer, regenwater kan niet goed weglopen en er is minder plek voor insecten en vogels. Daar kunnen we wat aan doen! Op zaterdag 8 mei kun je tussen 11.00 en 16.00 uur een tegel inleveren bij het GroenHuis, dan krijg je van ons een gratis plant voor je tuin mee (maximaal één plant per persoon, op = op).

Je kunt je opgeven via info@degroenekorrewegwijk.nl of kom op de dag zelf langs bij het GroenHuis. Opgave is niet verplicht maar wel handig als je zeker wilt zijn van een plantje!


Actie: Tegel eruit, plant erin!

Locatie: GroenHuis, Madoerastraat 18

Datum: zaterdag 8 mei

Tijd: 11:00-16:00 uur


Heb je zelf ideeën of wil je aan de slag met het ver groenen van jouw straat? Laat het ons weten! Je kunt ons bereiken via info@degroenekorrewegwijk.nl of De Groene Korrewegwijk volgen op Facebook.

1 Comment


lenlveldt
30. apr. 2021

leuk

Like
bottom of page