top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Energie en geld besparen? Kom naar de bijeenkomst op 31 meiEnergie en geld besparen? Kom naar de bewonersbijeenkomst van De Groene Korrewegwijk


Van 't gas af, hoe dan? In deze tijden is het nóg belangrijker geworden om energie (en geld) te besparen. Op dinsdag 31 mei staat een bewonersbijeenkomst gepland voor woningeigenaren en VvE-leden in de Korrewegwijk. Er is aandacht voor energiebesparing via grote én kleine maatregelen. Ook staan zonnepanelen op het programma, hoe pak je dit alleen of samen aan? Welke stappen moet je als VvE nemen om een gedeeld zonnedak te realiseren en welke ondersteuning kun je daar bij krijgen? Naast deze onderwerpen is er ook veel informatie over groene gevels en daken, zodat we de wijk in de zomer ook wat koeler kunnen houden. Ga met elkaar en met de experts en ervaringsdeskundigen in gesprek.


De avond wordt georganiseerd door De Groene Korrewegwijk in samenwerking met Grunneger Power. Mocht je nu alvast een vraag en/of opmerking hebben over deze thema’s, laat het ons weten.


De bewonersbijeenkomst is van 19:30 -21:30 uur in speeltuinvereniging D.I.B., Madoerastraat 16.

Comments


bottom of page